Que fem?

Estàs a Inici > NomSecció > Nom Subsecció

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porttitor finibus nunc, quis tempor neque dapibus ut. Cras iaculis pellentesque pharetra. Mauris non mi ornare, imperdiet sapien viverra, auctor quam. Maecenas imperdiet, risus consequat tempus mollis, turpis diam euismod massa, eu viverra justo diam vel mauris. Nullam luctus auctor ipsum, et semper turpis ultricies eu.

Donec dapibus dignissim quam, vitae ultricies nisi fermentum ac. Donec tempor leo vel massa mollis elementum. Aliquam erat volutpat. Maecenas vel elementum justo. Quisque id eros et eros tempus tempus sit amet vitae eros. In in aliquet erat, in tincidunt mauris. Cras semper auctor ipsum, sit amet tincidunt ipsum tincidunt a. Morbi eu est ac magna maximus semper non vel risus. Vivamus porta dolor ac accumsan finibus.

adult-brainstorming-business-1181355.jpg

Grup de suport a la lactància materna

Grup de suport dinamitzat per assessores de lactància.

Ens trobem cada primer i tercer divendres de mes al Centre Cívic de la Creu de la Mà de Figueres de 17h a 18:30h.Quan s’escaigui que el primer o tercer divendres sigui festiu, traslladem el grup de suport al següent divendres.

Ubicació: https://goo.gl/maps/whAnUYTjMArBkJiP9

A l’estiu solem seguir amb el grup a la fresca! Els altres anys ho fèiem a la Piscina municipal de Figueres, però aquest any amb la situació que ens trobem hem traslladat el grup a la fresca al Parc de les Mèlies de Vilafant.

Estigues atenta a les xarxes socials per si us hem de notificar algun canvi.

Què trobaràs al grup?

Trobaràs un ambient amable i confortable, sense judicis ni un estil de criança concret.

Trobaràs a altres dones com tu: mares amb nadons o amb infants més grans, dones embarassades, parelles, famílies, amigues de les dones… amb qui compartireu moltes més coses que la tarda.

Ens trobaràs a les assessores de lactància. Les assessores acompanyem les mares que vulguin alletar, dotant-les d’eines i d’informació per tal que puguin viure la seva lactància de la millor manera possible. Donem assessorament grupal o individual segons la demanda i la urgència de cada cas.

➔ Per venir no fa falta que ens avisis.
➔ L’assistència és gratuïta.
➔ Arriba a l’hora que puguis i marxa quan vulguis. Sabem què suposa tenir un nadó i seguir els seus ritmes.
➔ Vine amb el teu nadó. Us hem de veure junts.
➔ Pots venir acompanyada de qui tu vulguis.

Atenció Online

Sempre és mil vegades millor que vinguis al grup i puguem veure’t a tu i al teu nadó. De totes maneres si això no és possible o bé si tens dubtes o necessites informació pots enviar un missatge al nostre correu electrònic. Seràs atesa per una assessora de lactància.

lactancia@donadona.cat

També ens trobaràs a través de les xarxes socials.
Segueix-nos!

adult-brainstorming-business-1181355.jpg
adult-brainstorming-business-1181355.jpg

Cessió de Material

Al grup disposem de tirallets manuals i elèctrics de diferents marques i altre material de suport per a les dones que alleten en cessió. Només cal que ens deixis les teves dades i 10€ de fiança per a emportar-te a casa el material que necessitis o que vulguis provar abans de comprar.

La majoria d’aquest material ha estat donat per altres dones per a posar-lo al servei d’altres mares. Gràcies!

També disposem d’articles d’interès i de llibres en cessió.