Participa!

Estàs a Inici > NomSecció > Nom Subsecció

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porttitor finibus nunc, quis tempor neque dapibus ut. Cras iaculis pellentesque pharetra. Mauris non mi ornare, imperdiet sapien viverra, auctor quam. Maecenas imperdiet, risus consequat tempus mollis, turpis diam euismod massa, eu viverra justo diam vel mauris. Nullam luctus auctor ipsum, et semper turpis ultricies eu.

Donec dapibus dignissim quam, vitae ultricies nisi fermentum ac. Donec tempor leo vel massa mollis elementum. Aliquam erat volutpat. Maecenas vel elementum justo. Quisque id eros et eros tempus tempus sit amet vitae eros. In in aliquet erat, in tincidunt mauris. Cras semper auctor ipsum, sit amet tincidunt ipsum tincidunt a. Morbi eu est ac magna maximus semper non vel risus. Vivamus porta dolor ac accumsan finibus.

adult-brainstorming-business-1181355.jpg

Fes-te Sòcia!

L’ Associació Dona Dóna és una entitat sense ànim de lucre, on treballem de forma voluntària i dins el nostre temps lliure, mares que alletem o hem alletat i que ens hem format com assessores de lactància per tal de garantir una bona informació, verídica, real, contrastada i actualitzada. Estem en formació permanent per estar al dia de nous estudis que surtin en relació a la lactància materna.

La nostra entitat ofereix suport sobre alletament matern a les famílies que ho necessiten, fem activitats de sensibilització sobre la importància de la lactància materna, editem material… i tot això ho fem amb la col•laboració de les voluntàries de l’entitat, les aportacions de les sòcies i donacions i alguna subvenció. Tots els nostres serveis són gratuïts per a les usuàries i les seves famílies.

Si estàs d’acord amb la finalitat i la tasca de la nostra entitat, donis o hagis donat o no el pit, si t’interessa el món de la lactància materna, ets assessora, llevadora, infermera, o simplement vols donar-nos suport perquè puguem seguir assessorant altres mares, siguis home o dona, emplena la butlleta d’inscripció i fes-te sòci@.

Fer-se sòcia no implica cap compromís. I per gaudir dels nostres serveis no és obligatori ser-ho. Però fent-te sòcia ens ajudes a continuar endavant. I, evidentment, sempre estàs convidada a aportar les teves idees i iniciatives! Ser sòcia et dona dret a participar en les assemblees anuals o extraordinàries que convoquem.

Tots els ingressos de l’associació Dona dóna estan destinats a tasques de suport a la lactància materna, des de la informació a la sensibilització passant per la formació i la informació.

Quota de sòcia:15 € anuals. Si la sol·licitud ens arriba a partir de l’agost només es cobrarà una quota parcial de 10 €. L’any següent la quota serà sencera.